• 2019-natacha-hulsebosch-lang-leve-rembrandt-rijks-museum-klein.jpg
  • natachahulsebosch_slide1.jpg
  • natachahulsebosch_slide1b.jpg.jpg
  • natachahulsebosch_slide2.jpg
  • natachahulsebosch_slide3.jpg
  • natachahulsebosch_slide4.jpg

The World's Largest Collective Art Show in het hart van Times Square.

 

πŸ“… Data: 2 december 2023
🌟 s Werelds Grootste Collectieve Kunsttentoonstelling.
πŸ“ 1530 Broadway, New York City.

Natacha Hulsebosch, Netherlands NL
Dance of resilence - 2023 | Digital oil canvas

billboard nyc 5 natacha hulsebosch times square

 

Uit de nieuwe beperkingen die het afgelopen jaar zijn opgedoken als gevolg van acute reuma, is een diep verlangen ontstaan om weer in beweging te komen, fysieke kracht terug te winnen en nieuwe flexibiliteit en veerkracht te ontwikkelen.
In stilte vind ik een manier om mijn vastzittende, pijnlijke gewrichten en de onbalans in mijn lichaam uit te drukken via mijn danseressen. Alles wat ik zoek, is belichaamd in een danseres: kracht, flexibiliteit, doorzettingsvermogen, leven, kleur en vrijheid.
Ik begin voorzichtig met mijn pijnlijke handen, met zachte penseelstreken op mijn tablet. Terwijl ik schilder, verdwijnt de pijn in mijn lijf langzaam. De medicatie slaat ook aan, en zo begint mijn reeks van danseressen.
Ik streef naar balans, verlang naar zwierige en sierlijke streken, maar merk dat ik mezelf te vaak verlies in details. Mijn danseressen zijn te gedetailleerd. Ik besef dat opnieuw moet beginnen, mijn perfectionisme opzij zetten en me te laten leiden door beweging en kleur. Ik heb alle tijd van de wereld, dus ik begin opnieuw en opnieuw.
De gedachte aan kleurrijke danseressen die vrij bewegen, maken de zwaarte lichter. Ik voel hun beweging in mijn hele wezen. Daar wil ik naartoe, naar beweging en kleur. Dat is wie ik ben. Ik wil opnieuw ervaren wat het betekent om vrij te zijn, dus schilder ik nog meer danseressen.
Zelfs in de moeilijkste tijden, wanneer ons lichaam zwak lijkt, kan onze geest zegevieren en stralen door middel van creatie. Kunst biedt een uitlaatklep, stelt ons in staat pijn om te zetten in schoonheid en laat de wereld zien dat we ondanks alle uitdagingen kunnen blijven dansen, net als de balletdanseressen op mijn doek.
Ik geloof in kunst met emotie en verhaal dat raakt. Kunst is magisch en bezit een kracht die alles kan transformeren, zelfs de dood weer tot leven kan wekken.

Natacha Hulsebosch
augustus/september 2023

🎨 1000 kunstenaars van over de hele wereld verenigen zich!
πŸ‘‰ 6 billboards van 5x15 meter roteren elke 30 minuten.
πŸ‘‰ Danseres, zal op billboard 5 verschijnen.
πŸ•°οΈ In totaal 12 uur zichtbaarheid.

Het eerste Digitale Art Show Billboard in het hart van Times Square.
Deze gloednieuwe, niet te missen sensatie in Times Square wordt aangedreven door de meest geavanceerde LED-technologie en heeft een 8 mm scherm dat de hoogste resolutie, helderheid en kleur produceert in het hart van Times Square's Bowtie. Dit state-of-the-art, high-definition LED-display is de ideale wereldwijde merkmogelijkheid om de aandacht van duizenden kijkers te trekken.

Times Square, bekend als 'The Crossroads of the World', is een centrum dat de artistieke, creatieve, populaire en diverse culturen van de stad vastlegt en viert. Het is de thuisbasis van meer dan 5.800 bewoners en nog eens 173.000 kantoormedewerkers die dagelijks reizen. Met gemiddeld bijna 260.000 dagelijkse bezoekers.

Gelegen in het centrum van de viering van Oud en Nieuw, bevindt 1530 Broadway zich strategisch net boven ooghoogte, gericht op grote aantallen voetgangers die door het gebied stromen, forenzen die vanuit een van de drukste stations ter wereld komen en voortdurend verkeer via 7th Ave. Het aantal voetgangers is het hele jaar door gestaag gestegen, met in maart 2022 gemiddeld bijna 260.000 dagelijkse bezoekers.---

----

Kunstenaars zijn sterker samen!

Meteen NFT Co-Owner van het kunst Billboard.
Elke kunstenaar bezit een percentage van het billboard. 4,98% in mijn geval.
De veiling is op de eerste dag van de tentoonstelling.

Kunstenaars co-creΓ«ren en bezitten waardevolle Collectieve Kunstwerken.Crypto-verzamelaars kunnen een uniek NFT bezitten dat is samengesteld uit honderden kunstenaars, in plaats van een kunstwerk van een enkele kunstenaar te kopen. De waarde van elk Collectief Kunstwerk is de som van alle individuele kunstwerken.Top gewaardeerde kunstenaars ondersteunen andere kunstenaars door de waarde te verhogen.
De Expometro NFT-collectie krijgt steeds meer waarde bij elke tentoonstelling. Collectieve Kunstwerken blijven voor altijd op de blockchain. Samen heruitvinden we de toekomst van de Kunst.